Učenje črk - TISKANE ČRKE

Novo

Za zabavno učenje ni nikoli prehitro.

Več podatkov

32,00 €

Več podatkov

Otroci že zelo hitro izrazijo željo po spoznavanju črk, abecede in besed. Učni pripomoček za pisanje tiskanih črk vam bo na igriv način krajšal urice z vašimi najmlajšimi.

Začetni učenjaki pisanja še ne znajo vleči ravnih in ukrivljenih črt, ki jih črke zahtevajo. S pisanjem enostavno vleče po kanalu črke. Kanal črke daje tudi vizualno predstavo otroku. Otrok lahko tudi s prstom vleče po črkah in tako uporabi dodatna čutila pri učenju pisanja tiskanih črk. Površina je obdelana, gladka in iz naravnega masivnega lesa.

Mali učenjaki se bojo tako naučili držanje pisala, oblike črk in njihovo zaporedje v abecedi. Izboljša se tudi njihova ročna koordinacija in gradi samozavest za samostojno pisanje. Mali učenjak lahko tudi sam vadi in utrjuje ter raziskuje pisanje črk.

Komplet vsebuje dve pisali in 3 deske, ki sestavljajo celotno slovensko abecedo. Morda se sprašujete zakaj nismo stlačili celotne abecede na eno desko? Enostavno. Tako se lahko zabavi priključi tudi sorojenec ali prijatelj. Skupinsko učenje je tako lahko tudi bolj zabavno.

Komplet za učenje črk je tudi lepo in uporabno darilo.

Dodatne podrobnosti:

Material: bukov les

Velikost: 12 x 20cm

Paket vključuje: 3x deska s črkami + 2x leseno pisalo

Dostava: Dostava na naslov je BREZPLAČNA

Dobro je vedeti: Komplet lahko dopolnite tudi z učenjem številk in ure. Za vas izdelamo tudi desko z imenom otroka. Preverite našo dodatno ponudbo učnih pripomočkov.

Za več informacij pokličite na 041979208 ali pišite na info@zdumar.si.