Lesena gajbica - 2 kosa

Novo

Komplet dveh lesenih gajbic za shranjevanje ozimnice, sadja in zelenjave.

Več podatkov

34,00 €

Več podatkov

Leseni gajbici sta namenjeni za večnamensko shranjevanje. V gajbici brez težav shranite sadje, zelenjavo, steklovino; lahko jo uporabite tudi kot zaboj za spravljanje otroških igrač. Uporaba lesene gajbice je torej odvisna od vaše domišljije.

Gajbica je izdelana iz trpežnega bukovega lesa in je primerna za postavitev tako v bivalnih, kuhinjskih kot tudi v kletnih prostorih.

ŽIVILA DALJ ČASA SVEŽA

Med letvami gajbic je zagotovljeno zadostno kroženje zraka – tako lahko sveža zelenjava in sadje tudi na dnu gajbice ostanejo dalj časa sveža in čvrsta.

STABILNA IN RAZŠIRLJIVA

Lesena gajbica omogoča stabilno nivojsko postavitev, tako gajbice lahko varno in stabilno zložite – tako visoko, kot želite. S tem še bolje izkoristite obstoječi prostor. Stranske letve so izdelane tako, da stabilizirajo vsebino in preprečijo zdrs gajbic.

Vsebina gajbice ne more padati iz sprednje odprtine, vam pa odprtina omogoča enostaven vpogled in zlaganje. Preko sprednje odprtine lahko vsak trenutek organizirano razporedite ozimnico in drugo, pri čemer lahko do vsebine tudi brez težav dostopate.

Ta sistem sestavljivih gajbic je odlična dopolnitev vaše shrambe, kuhinje ali drugih prostorov. Z njihovo uporabo prihranite na prostoru, ob tem pa poskrbite za boljšo organiziranost in dostopnost do živil in drugega.

Izdelek je že sestavljen in pripravljen za takojšnjo uporabo. S strani imajo letve vrezane ročaje, ki vam olajšajo prenašanje.

Dodatne podrobnosti -ena gajbica:

Material: bukov les

Višina: 25cm

Širina: 28cm

Dolžina: 40cm

Dostava: 4€ oz. BREZPLAČNO pri naročilu nad 35€ - Na vašem naslovu lahko že naslednji dan =)

NA ZALOGI - Za več informacij pokličite: 041 979 208 ali pišite na info@zdumar.si